PDA

View Full Version : Dell Media Direct



stylishjm
26-07-2008, 07:35 PM
Hi I bought a dell laptop a year ago (inspiron 6400) and im sure it has dell media direct installed on a partition. When I press the Dell Media Direct button next to the power button when the laptop is off it shows the dell media direct startup screen but then proceeds to a normal startup. Is there a chance that Vista isnt compatible with it??

Wolfeymole
26-07-2008, 07:43 PM
Do you want to install Vista on it stylishjm?

Apparently the max amount of memory you can put in that laptop is 2GB.

This really is a base requirement for Vista no matter what MS says.

stylishjm
27-07-2008, 05:08 PM
Vista Business came pre-installed!

Wolfeymole
27-07-2008, 05:13 PM
I have a laptop that says it can run Vista and it has 512mb ram so that's rubbish.

What are your specifications for that machine?

stylishjm
27-07-2008, 07:42 PM
Intel T2060 1.6 x 2
2GB Ram
Ati Radeon x1400 512mb
120GB HDD

Wolfeymole
27-07-2008, 07:53 PM
Read these 2 articles JM

Dell - Support (http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/en/document?docid=F065D776B2DC5763E030030ABD620CAD&c=us&l=en&s=gen)

Understanding the Dell MediaDirect Partition (http://www.goodells.net/dellrestore/mediadirect.htm)