PDA

View Full Version : Added Memory



santillan_jun@yahoo.com
11-06-2007, 07:41 PM
I added memory on my Compaq computer i had 256mb and i added 512. and error came up that says. it exceeds the memory... i took out the 256 and it worked... is there anything i can do for my computer to accept the other 256? thanks.

Jelly
12-06-2007, 03:06 PM
can you tell me the model of the pc. and what mem you have purchased

maynardvdm
13-06-2007, 04:18 PM
Check on your motherboard manual what the max memory is it can take.

RandyL
17-06-2007, 11:51 AM
With Windows ME I believe it's 512 without a painful fix.