• Welcome to Free PC Help, a free PC Help forum to get help with your computer problems.

    Free PC Help is a community that offers free computer help and support for all users, all ages, worldwide.

    In order to start asking questions or contribute on someone else's post you will first need to register. Don't worry - it's quick and easy and once you have registered you will have instant access to the entire forum.

    If you do decide to join the forums you will not have the option to send Private Messages [ PMs ] or add a Signature until you have made 5 posts or more. This is an attempt to try to stop Spammers using the PM system or adding links to their Signature.

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
When I click on the link here ,I get this.Any clues?Guys.
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
Opera and Internet explorer, are the same result,maynard.Sorry to HIJACK your thread.I will download FF3 and try. I have plenty of H/D.
If it's a countdown, bet he is sitting in a wet spot, as well,as turning white.:D
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
Downloaded Version FF 3.0.1 The link works perfectly.
As Pro Julius Sumner Miller would say,"Why is it so":)
 

Goku

FPCH Long Term Member
Joined
Jun 6, 2008
Location
India
I just wanted to confirm whether you were having the problem with that particular site or every flash site. :)

I could only go till Average. :D

What browser did you use though?

-- Goku
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
I just wanted to confirm whether you were having the problem with that particular site or every flash site. :)

I could only go till Average. :D

What browser did you use though?

-- Goku
Hi Goku,With Internet Explorer,I get a blank Page and wont load.
With Opera,I get that crazy pattern,I had previous,in this Thread.
FireFox,I have no problems.
I have Adobe Flash Player Active X
Adobe Flash Player Plug IN.
Adobe Shockwave Player 11.
Is there a different Flash Player,I should have?:)
 

Goku

FPCH Long Term Member
Joined
Jun 6, 2008
Location
India
Hmmm... it seems that you will need to reinstall the plug-in. Please try the reinstalling the plug-in and take the test again. See, if it helps or not. Good Luck. :)

-- Goku
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
Hmmm... it seems that you will need to reinstall the plug-in. Please try the reinstalling the plug-in and take the test again. See, if it helps or not. Good Luck. :)

-- Goku
Done that and tested.
Still exactly the same Goku.
Thanks so much for your help.:)
 

Goku

FPCH Long Term Member
Joined
Jun 6, 2008
Location
India
Its late in the night here so I will research your case tomorrow and get back to you. Sorry I couldn't be of more help. :)

-- Goku
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
Have done as requested and this pain still persists.These links cannot be viewed by IE or Opera. FireFox no problem.IE blank Opera unreadable rubbish.
If possible would like to fix this problem,rather than having to switch Browsers,when these Flash links appear. Adobe Flash ActiveX up to date,and Adobe plugin installed again.All the plugins for Opera are installed.
Any help further would be appreciated.
http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf
http://users.skynet.be/bk258512/idiot_test.swf
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
Downloaded and installed Avant Browser,just now and the links work perfect as with FireFox.Does that give any clues? Guys.
Would reinstalling IE7 and Opera,enter the equation?
 

Goku

FPCH Long Term Member
Joined
Jun 6, 2008
Location
India
I think, you can try a browser re-install. I tested the links myself in Internet Explorer and they work fine. However, I doubt re-installing the browser will help much.

Anyways, try it and see if that resolves the problem or not. Good Luck. :)

-- Goku
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
I installed an earlier version of OPERA and no different.I installed OPERA 9.51 and the only difference is When I hit the link the first time,it's still chinese,However if I hit REFRESH it works fine. Opera is set to accept cookies.Any clues?Thanks.
 
W

Wolfeymole

Dougie I know your lass swears by IE but why do you insist on keeping Opera when all works perfectly well in Firefox?
 

DSTM

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 10, 2007
PC Experience
Some Experience
Does Youtube work in Opera?

Or is it only the .sfw links that don't work?
Utube works perfect with all Browsers.Thanks for helping.Really appreciate it.
Run that test I have, Version 9.0.124.0
 
Last edited:

Seth

FPCH Long Term Member
Joined
Dec 17, 2007
Location
Canada
Reset IE7 and see what happens. Open IE and:

1.Click the Tools menu, and then click Internet Options.2.On the Advanced tab, click Reset.3.In the Reset Internet Explorer Settings dialog box, click Reset. 4.When Internet Explorer 7 finishes restoring the default settings, click Close, and then click OK two times. 5.Close Internet Explorer 7. The changes take effect the next time that you open Internet Explorer 7.
 
Top Bottom