• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • Welcome to Free PC Help, a free PC Help forum to get help with your computer problems.

    Free PC Help is a community that offers free computer help and support for all users, all ages, worldwide.

    In order to start asking questions or contribute on someone else's post you will first need to register. Don't worry - it's quick and easy and once you have registered you will have instant access to the entire forum.

    If you do decide to join the forums you will not have the option to send Private Messages [ PMs ] or add a Signature until you have made 5 posts or more. This is an attempt to try to stop Spammers using the PM system or adding links to their Signature.

something wrong with internet explorer

PPxrare

FPCH New Member
Joined
Aug 24, 2007
Messages
1
#1
Hello, i have internet explorer 6,and firefox, i always use firefox to open my webpages etc, but now there is something wrong with internet explorer whenever i try to open a site it types
Index of /
Name Last modified Size Description
--------------------------------------------------------------------------------
Parent Directory 13-Jan-2007 17:06 -
cours/ 13-May-2007 15:14 -
projets/ 11-Feb-2007 16:13 -


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at global.acer.com Port 80

or if i want to open google
Index of /
Name Last modified Size Description
--------------------------------------------------------------------------------
Parent Directory 13-Jan-2007 17:06 -
cours/ 13-May-2007 15:14 -
projets/ 11-Feb-2007 16:13 -


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.google.com.eg Port 80

as a result i cant open windows live messenger!,my operating system is windows xp home edition sp2, acer intel,i use norton internet security 2007 and i have ie6 and the above happened and now i installed ie7 and nothing change the same thing keeps opening again, hope you could answer me as soon as possible thank you.
 

danzil

FPCH Member
Joined
Jun 29, 2007
Messages
885
Location
Gloucestershire
PC Experience
Operating System
#2
bizare...looks like it is opening ftp not http...
mmmm do you have any ftp server or client software installed.
do you have the xp cd......
try this if all fails. start.run..... rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf
you will be prompted for the cd.

regards
danzil