• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • Welcome to Free PC Help, a free PC Help forum to get help with your computer problems.

    Free PC Help is a community that offers free computer help and support for all users, all ages, worldwide.

    In order to start asking questions or contribute on someone else's post you will first need to register. Don't worry - it's quick and easy and once you have registered you will have instant access to the entire forum.

    If you do decide to join the forums you will not have the option to send Private Messages [ PMs ] or add a Signature until you have made 5 posts or more. This is an attempt to try to stop Spammers using the PM system or adding links to their Signature.

Windows Media Player

GLYNDAWN

FPCH New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3
#1
Hi im new to this but when i play a song using windows media player its fine but if i open a song and copy and paste to another place the media player starts to stutter and the music slows right down any idea
 

danzil

FPCH Member
Joined
Jun 29, 2007
Messages
885
Location
Gloucestershire
PC Experience
Operating System
#2
what is your system spec,,,, what is your cpu usage like when you do this..
maybe worth checking 1st
regards
danzil
 

GLYNDAWN

FPCH New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3
#3
I Have 1 Gb Mem
I Have 3g Cpu Duel Core

And Cpu Using Goes Up 60%

Only Have Windows Media Playing Nothing Else
 

danzil

FPCH Member
Joined
Jun 29, 2007
Messages
885
Location
Gloucestershire
PC Experience
Operating System
#4
have you updated fully what version of windows media player is it......have you updated your sound card driver,and graphics driver....
what board do you have,what is loading at startup, start>run type in msconfig click the startup tab then post back what s in there.
regards
danzil
 

GLYNDAWN

FPCH New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3
#5
A Bit More Info Its Just Not On Media Player
When Burn A Cd Using Nero My Cpu Using Jumps From 0% To 70%
I Have Avg Anti Virusrunning In Background And Thats It Nothing Else